Alle trainingen

 • Introductieleergang Mentale Kracht

  Introductieleergang Mentale Kracht

  wo 10-04-2024 | Training
  Introductieleergang Mentale Kracht De introductieleergang bestaat uit twee dagen waarin je kennis maakt met het concept Mentale Kracht. Daarnaast heb je een intakegesprek over de leerdoelen en een afsluitend gesprek […]
  Lees meer
 • Leergang Master Coach Mentale Kracht

  Leergang Master Coach Mentale Kracht

  wo 10-04-2024 | Training
  Master Coach Mentale Kracht De opleiding is uniek op het gebied van programma’s op het gebied van mentale kracht en zelfvertrouwen. In dit inspirerende programma leer je verschillende vormen van […]
  Lees meer

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is in 2021 verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Zo word je partner!

Wij kennen mogelijkheden om exclusief partner of strategisch partner te worden van het centrum voor Mentale Kracht / Center for Mental Toughness. Daarbij kunnen we je voorzien van opdrachten, begeleiding, technische middelen zoals case studies en workshops, marketing ondersteuning en leads van partijen die geïnteresseerd zijn in het thema mentale kracht.

Neem contact op met ons voor een vertrouwelijk gesprek en meer informatie over ons partnerprogramma.