Werken aan een team dat klaar is voor de toekomst

Teamcoaching

Een team is een groep mensen die doordat ze samenwerken méér bereiken. Together Everybody Achieves More. Ook als team krijg je te maken met uitdagingen, veranderingen, stress en tegenslag. Daarom is het zinvol om, ook preventief, te werken aan de ontwikkeling van de mentale kracht van jouw team of het team waar je leiding aan geeft.

Bij teamcoaching wordt vooral aandacht besteed aan de onderlinge samenwerking en interactie. Vaak komen allerlei zaken die ‘onder de oppervlakte’ het team beïnvloeden aan de orde in deze aanpak.

Onderwerpen waarbij teamcoaching effectief is, zijn bijvoorbeeld:

  • Samenwerking en sfeer binnen het team
  • Daadkracht en energie binnen het team
  • Omgaan met veranderingen en reorganisaties
  • Besluitvorming en effectiviteit
  • Werkdruk en werkplezier

We hebben veel ervaring in het begeleiden van teams om (nog) beter en sterker te worden en denken graag met je mee over een effectieve aanpak die energie oplevert.

Specificaties

Voor wie

Voor teams

Kosten

Conform offerte

Duur

In overleg

Locatie

In overleg

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant