Leer nog beter om te gaan met veranderingen, stress en tegenslag

Tijdens de coaching laten we mensen op een andere manier naar zichzelf, hun omgeving en hun veerkracht kijken. Met een maatwerkprogramma werken we aan een goed zelfbeeld, toekomstbeeld en zelfvertrouwen en het versterken van vaardigheden en kennis. Een en ander wordt vertaald in een concreet actieplan.

Persoonlijke coaching

Iedereen heeft te maken met veranderingen, stress en tegenslag. Dat kan op je werk zijn, in je opleiding of thuis. Mentale kracht bepaalt hoe je daarmee om weet te gaan. Meestal gaat dat prima, maar soms kan het je helpen om daar wat ondersteuning bij te zoeken. Dat is ook een goed idee wanneer je je wilt voorbereiden op uitdagingen waar je mee te maken gaat krijgen in de toekomst.

Wij coachen mensen bij verschillende vraagstukken zoals:

  • Omgaan met stress en werkdruk
  • Loopbaanontwikkeling
  • Leiderschap
  • Faalangst
  • Functioneren op het werk
  • Overspannenheid en burn-out
  • Re-integratie.

Ga aan de slag met de ontwikkeling van jouw mentale kracht met een van onze ervaren coaches. Door onze persoonlijke maatwerkcoaching helpen we je om patronen te veranderen. Doordat we gewoon doen wat werkt zijn onze trajecten altijd praktisch, inspirerend, creatief en resultaatgericht.
Een van de succesfactoren in de persoonlijk klik tussen jou en jouw coach. Een coachtraject begint daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we jouw coachvraag en stellen we samen een realistisch en passend plan van aanpak op.

Net als ons enthousiast geworden? Neem contact op met ons!

Specificaties

Voor wie

Voor coaches , Voor HRM , Voor jeugdzorg/onderwijs , Voor jou , Voor leidinggevenden

Kosten

Conform offerte

Duur

In overleg

Locatie

In overleg

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant