Als expert mentale kracht aan tafel binnen jouw vakgebied

Mastercoach Mentale Kracht

Na de opleiding tot Master Coach heb je niet alleen geleerd om als coach mentale kracht te werken maar bén je ook een stevige coach mentale kracht. Je hebt de kennis en vaardigheden om binnen jouw organisatie of bij jouw opdrachtgevers vanuit een expertrol projecten te leiden op het gebied van mentale kracht en mensen te coachen binnen jouw eigen vakgebied.

De Opleiding tot Master Coach Mentale Kracht is bedoeld voor professionals die als erkend coach mentale kracht de nodige ervaring hebben opgedaan in het begeleiden van kandidaten, teams of organisaties.

Modules

De Mastercoachopleiding bestaat uit een verdiepingsmodule van twee dagen en een intensieve praktijkmodule.

In de verdiepingsmodule werk je aan het kunnen inzetten van interventies die aansluiten bij jouw vakgebied. Daarnaast delen we kennis uit verschillende (internationale) bronnen die relevant zijn voor jouw werk. De module wordt verzorgd door docenten en trainers die jouw werkomgeving kennen en daardoor goed de verbinding kunnen maken met jouw dagelijkse praktijk. Er worden verdiepingsmodules aangeboden voor HRM, Onderwijs/Jeugdzorg, Zorg/Welzijn en management.

In de praktijkmodule werk je aan een coachings- of adviesopdracht die te maken heeft met het vergroten van mentale kracht. De module wordt afgesloten met een mondelinge presentatie.

De volgende data zijn beschikbaar voor de Coachopleiding:

Module 2 Coachopleiding            Do 17 en Vrij 18 maart

Module 3 Coachopleiding            Do 14 en Vrij 15 april

Module 4 Coachopleiding            Do 19 en Vrij 20 mei

Locatie volgt.

Neem voor uitgebreide informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding contact met ons op. We verkennen graag samen met jou de mogelijkheden.

Specificaties

Voor wie

Voor coaches , Voor HRM , Voor jeugdzorg/onderwijs , Voor leidinggevenden

Kosten

€ 995,- + kosten locatie/catering € 65,- per dag

Duur

2 dagen

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant