Maak kennis met het belangrijkste thema van dit moment

Inspiratiesessie

We vinden het altijd leuk om het thema Mentale Kracht op een inspirerende manier op de agenda te zetten. Graag laten we mensen nadenken over mentale kracht, hun eigen profiel en wat ze kunnen doen om (nog) beter om te kunnen gaan met uitdagingen, veranderingen, stress en tegenslag.

We stemmen de inhoud en de vorm van onze inspiratiesessies altijd af op jouw vraag en organisatie. Vaak zetten we collega’s in die uit een bijzonder vakgebied komen en vanuit hun eigen expertise en ervaring mensen meenemen in wat Mentale Kracht voor hen is. Denk aan een trauma-arts, een topscheidsrechter, een militair, een acteur of een ervaringsdeskundige. We werken nauw samen met (inter)nationale wetenschappers op het gebied van mentale kracht die ook (een deel van) de bijeenkomst kunnen verzorgen. In de sessies leggen we steeds de verbinding tussen Mentale Kracht en jouw organisatie zodat mensen meteen iets kunnen met wat ze gehoord hebben.

De inspiratiesessies kunnen we zowel op locatie als online vanuit onze eigen studio verzorgen.

Specificaties

Voor wie

Voor HRM , Voor jeugdzorg/onderwijs , Voor leidinggevenden , Voor teams

Kosten

Conform offerte

Duur

In overleg

Locatie

In overleg

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant