Inzet van brede praktijkervaring en wetenschappelijke kennis om een stap te kunnen zetten

Iedereen kan werken aan meer mentale kracht wanneer je dat wil. Er is voor iedereen een oplossing, maar deze is niet hetzelfde voor iedereen. In ieder geval komt die niet uit een “one size fits all” checklist!

Advies

Mentale kracht gaat over het (nog) beter om kunnen gaan met uitdagingen, veranderingen, stress en tegenslag. Daar hebben alle organisaties, teams en medewerkers voortdurend mee te maken.

Onze opdrachtgevers schakelen ons in bij verschillende vraagstukken die te maken hebben met mentale kracht. Denk aan verandertrajecten, teamontwikkeling, duurzame inzetbaarheid , terugdringen van verzuim, loopbaanbegeleiding, coaching, managementdevelopment, hybride werken, integriteit etc.

We werken voor organisaties binnen de overheid, zorg, welzijn, onderwijs en het bedrijfsleven. Wat we goed kunnen, is mensen op een andere manier te laten kijken naar zichzelf, hun omgeving en hun mentale kracht. Pas dan komt er beweging. We doen dat door zoveel mogelijk praktijkervaring en wetenschappelijke kennis samen te brengen en in te zetten in onze trajecten. Advies van mensen die met beide benen in de praktijk staan en gewoon doen wat werkt. Al meer dan 12,5 jaar.

Door onze samenwerking met een aantal universiteiten beschikken we over de meest recente kennis en tools. Wanneer je wilt, kunnen we de effecten van onze adviezen en trajecten op een betrouwbare onafhankelijke manier in kaart brengen.

We vinden het leuk om met je mee te denken over de vraagstukken waar jij tegenaan loopt! Neem contact met ons op om een keer vrijblijvend te brainstormen over de mogelijkheden.

Agenda

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant