Mentale kracht is belangrijk voor alle HR-thema’s van dit moment

Je zorgt voor meer impact als adviseur wanneer jij beschikt over de kennis en vaardigheden om in jouw organisatie de voortrekkersrol te kunnen nemen op dit belangrijke onderwerp

Voor HRM

Als HRM-professional wil je toegevoegde waarde hebben voor management en leidinggevenden over onderwerpen die ertoe doen. Op jouw agenda staan onderwerpen als veranderingen, verzuim, talentontwikkeling, verloop, hybride werken, retentie en werkplezier.

Omgaan met verandering

Jouw organisatie verandert snel. Het is daarom belangrijk dat mensen en teams goed kunnen omgaan met de veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslag waar ze mee te maken hebben. Dat je aandacht gaat besteden aan het ontwikkelen van meer mentale kracht dus.

Effectief coachen

Tientallen onderzoeken hebben de afgelopen jaren de relatie aangetoond tussen mentale kracht en bijvoorbeeld prestaties, veranderbereidheid, werkbeleving, verzuim, leiderschap en ontwikkeling. Daarmee is het voor jou als Hrm’er belangrijk dat je weet wat mentale kracht is, de toepassingsmogelijkheden kent en ook mensen en teams daarop kunt coachen op een effectieve manier.

Persoonlijke ontwikkeling

Maar ook voor je eigen ontwikkeling is werken aan mentale Kracht natuurlijk een goed idee. Wanneer jij zelf mentaal krachtiger wordt kun je beter omgaan met de uitdagingen en stress waar je in je werk mee te maken hebt.

Maak een grote stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de kennis en ervaring om dat mogelijk te maken. Dat kan in de vorm van de opleidingen die we aanbieden, maar ook in-company trajecten en individuele coaching behoren tot de mogelijkheden. Meer weten? We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Ons aanbod voor hrm

Toon alles
1 2
Naar alle diensten

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is in 2021 verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Zo word je partner!

Wij kennen mogelijkheden om exclusief partner of strategisch partner te worden van het centrum voor Mentale Kracht / Center for Mental Toughness. Daarbij kunnen we je voorzien van opdrachten, begeleiding, technische middelen zoals case studies en workshops, marketing ondersteuning en leads van partijen die geïnteresseerd zijn in het thema mentale kracht.

Neem contact op met ons voor een vertrouwelijk gesprek en meer informatie over ons partnerprogramma.