Werken aan je mentale kracht is de beste versie van jezelf worden!

Er gebeuren altijd dingen die je niet kunt beïnvloeden. Hoe hard je dat ook probeert. Wat je wél kunt bepalen, is hoe je omgaat met de uitdagingen die op je afkomen. Daar gaat het om bij mentale kracht. En dat kun je gewoon trainen…

Voor jou

Iedereen heeft te maken met veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslag. Doordat je bijvoorbeeld te maken krijgt met een reorganisatie, een nieuwe baan, ontslag of een burn-out.  De vraag is hoe je daar het beste mee kunt omgaan.

Inzicht in je Mentale Kracht

Jouw Mentale kracht is opgebouwd uit acht verschillende factoren. Dat betekent dat je een uniek profiel hebt en een maatwerk aanpak altijd het meeste effect heeft. Het Centrum voor Mentale Kracht werkt samen met verschillende onderzoeksinstituten en coaches die zich hebben gespecialiseerd op het ontwikkelen van Mentale Kracht. We kunnen daardoor de beste kennis en tools inzetten om jou een stap verder te helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Maak een grote stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en ga aan de slag met jouw mentale kracht. Wij hebben de kennis en ervaring om dat mogelijk te maken. Dat kan in de vorm van een opleiding of individuele coaching.

Meer weten? We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Ons aanbod voor jou

Toon alles
Naar alle diensten

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is in 2021 verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Zo word je partner!

Wij kennen mogelijkheden om exclusief partner of strategisch partner te worden van het centrum voor Mentale Kracht / Center for Mental Toughness. Daarbij kunnen we je voorzien van opdrachten, begeleiding, technische middelen zoals case studies en workshops, marketing ondersteuning en leads van partijen die geïnteresseerd zijn in het thema mentale kracht.

Neem contact op met ons voor een vertrouwelijk gesprek en meer informatie over ons partnerprogramma.