Hoeveel maatwerk en inspiratie wil je hebben?

Themacoaching

Je wordt begeleid door coaches die veel expertise en ervaring hebben op het gebied van mentale kracht. Het kan je een stap verder helpen wanneer je ook paar gesprekken kunt voeren met een expert over een bepaald thema. We werken daarom met themacoaches. Dit zijn mensen die bijvoorbeeld werken als bondscoach, acteur, ervaren bestuurders, scheidsrechter, ademcoach, directielid van een school etc. Coaches die je vanuit hun kennis van de praktijk verder kunnen helpen dan een “gewone coach” dat kan.

Kortom, we kunnen altijd een coachingstraject samenstellen met de kennis en ervaring die jij nodig hebt om een stap verder te komen.

Specificaties

Voor wie

Voor coaches , Voor HRM , Voor jeugdzorg/onderwijs , Voor jou , Voor leidinggevenden

Kosten

Conform offerte

Duur

In overleg

Locatie

In overleg

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Dit vind je wellicht ook interessant