Boek Mentale Kracht

je kunt het gewoon trainen!

Iedereen heeft te maken met veranderingen, uitdagingen, stress of tegenslag. Je mentale kracht bepaalt hoe je daarmee omgaat. Of het nu op je werk, in je relatie, in de sport of op het gebied van je persoonlijke gezondheid is; je mentale kracht maakt het verschil. Hoe is het gesteld met jouw mentale kracht?

Train en vergroot je mentale kracht

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ze gaan in gesprek met experts werkzaam in de traumazorg, het theater, bij defensie, het Rode Kruis, in de psychologie en het bedrijfsleven. De gesprekken leveren waardevolle lessen, inspirerende en praktische krachttips op en een mooi inkijkje in het leven van deze experts.

Voor wie?

Mentale kracht is verplichte kost voor iedereen die op een praktische manier wil werken aan zijn eigen mentale kracht of mensen coacht die hun mentale kracht willen vergroten.

Klik hier voor meer informatie en bestellen

Specificaties

Datum

ma 24-06-2024

Categorie

Boeken

Het boek over Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is vorig jaar verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.