Mentale kracht: wat is het, hoe train je het en hoe kun je het in jouw eigen organisatie toepassen? In deze Week van de Werkstress is Colinda van Dijk (directeur Centrum voor Mentale Kracht en auteur van het boek ‘Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen’) samen met  Kees Kraaijeveld (directeur Argumentenfabriek en auteur van het boek ‘De mentale vooruitgang’) in gesprek gegaan met René Ravestein (Ravestein & Zwart) tijdens een gratis webinar. Ze gaven daarin antwoord op deze en andere vragen.

Kijk hier het webinar terug

Specificaties

Datum

do 18-11-2021

Categorie

New Courses , Nieuws

Het boek Mentale Kracht

Het boek “Mentale Kracht; je kunt het gewoon trainen” is inmiddels verschenen bij Boom-uitgevers. Daar zijn we hartstikke trots op!

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ook nemen ze je mee in de recente inzichten van onderzoek naar mentale kracht in relatie tot corona en leiderschap.

Zo word je partner!

Wij kennen mogelijkheden om exclusief partner of strategisch partner te worden van het centrum voor Mentale Kracht / Center for Mental Toughness. Daarbij kunnen we je voorzien van opdrachten, begeleiding, technische middelen zoals case studies en workshops, marketing ondersteuning en leads van partijen die geïnteresseerd zijn in het thema mentale kracht.

Neem contact op met ons voor een vertrouwelijk gesprek en meer informatie over ons partnerprogramma.

Contact

Contact Us