Bezoek nu het Congres Mentale Kracht 2022

Op donderdag 22 september organiseren we het Congres Mentale Kracht. In dit praktijkcongres delen we graag de mooiste inzichten uit de praktijk, de nieuwste kennis vanuit de wetenschap, persoonlijke boeiende verhalen, praktische interventies, toepassingen van techniek, inspiratie en beleving met je.

Meld je nu aan: 22 september Congres Mentale Kracht

De wereld verandert in een ongekend tempo; eerst de Coronacrisis en nu de oorlog in Oekraïne. Veel mensen en organisaties hebben daardoor te maken met meer veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslag dan ze gewend waren. Wat opvalt, is dat niet iedereen daar op dezelfde manier op reageert. Dat wordt voor een groot deel verklaard door iemands Mentale Kracht. En die kun je voor een groot deel ontwikkelen.

 
Op donderdag 22 september organiseren we het Congres Mentale Kracht. We willen in dit praktijkcongres graag de mooiste inzichten uit de praktijk, de nieuwste kennis vanuit de wetenschap, persoonlijke boeiende verhalen, praktische interventies, toepassingen van techniek, inspiratie en beleving met je delen. Dwars over vakgebieden en branches heen.
 
Hoe zorg je ervoor dat jij, jouw team en jouw organisatie eraan werken om nog beter om te kunnen gaan met de veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslagen die er nu en in de toekomst op jullie afkomen? En hoe doe je dat op een manier die bij je past én effectief is?

 
Je kunt kiezen uit twintig inspirerende sprekers en workshops. Het wordt een bijzondere dag om vanuit heel verschillende gezichtspunten naar het thema te kijken, met diverse praktische interventies kennis te maken en van mensen uit heel verschillende organisaties te horen wat hun ervaringen zijn.
 

Het Congres is daarmee een plek om informatie en inspiratie op te doen over het onderwerp Mentale Kracht en manieren om daar zelf binnen jouw organisatie mee aan de slag te gaan.

 

Sprekers en workshops

 

Wetenschap
Wetenschappers van binnen- en buitenlandse universiteiten en organisaties vertellen over hun onderzoeken naar mentale kracht. Thema’s die besproken worden zijn o.a. het meten van mentale kracht, ontwikkelen van mentale kracht in leiderschap, het belang van mentale kracht bij duurzame carrières, de gevolgen van Corona en werken aan mentaal krachtige teams.​

 

Praktijk
Hoe werken organisaties in de praktijk aan meer mentale kracht bij hun medewerkers en teams? Sprekers vanuit het onderwijs, de brandweer, de sport, defensie, de ICT-branche en de zakelijke dienstverlening vertellen over hun ervaringen en delen tips.

 

Interventies
Mentale kracht kun je ontwikkelen. Maar welke manieren zijn er en welke passen er bij mij en mijn organisatie? Je kunt kennismaken met een aantal heel verschillende interventies. Denk aan emotiecontrole, stressreductie, een stil hoofd, toepassingen van Virtual Reality, de inzet van biofeedback, werken met doelen in de topsport etc.

 

Locatie
Bij een inspirerend congres hoort een bijzondere locatie. We ontvangen je graag in Klooster Nieuw Sion nabij Deventer. Wanneer je met het OV komt, zorgen we natuurlijk voor vervoer van en naar het station.

 
Tickets

De kosten voor deelname bedragen € 145,- excl. btw. Je kunt dan deelnemen aan alle lezingen, workshops en andere activiteiten. Wij verzorgen ook koffie en de lunch. Ook kun je jouw persoonlijke Mentale Kracht MTQ-profiel laten maken en dit bespreken met een gecertificeerde coach.

 

Groepstickets
Wanneer je deze dag met een aantal collega’s of relaties wilt komen, kunnen we dat natuurlijk graag regelen. Eventueel kunnen we dan ook een maatwerkprogramma voor jouw organisatie organiseren.
 
Afhankelijk van de groepsgrootte en jullie wensen kunnen we een offerte daarvoor maken.

 
Meer informatie?
Neem contact op met Marlies Kracht van het Centrum voor Mentale Kracht op 030-820 09 20 of stuur een email naar info@centrumvoormentalekracht.nl

 
Aanmelden?
Meld je gelijk aan via onderstaand formulier:

Aanmelden Aanmelding Congres Mentale Kracht

Ja, ik meld me aan voor het Congres Mentale Kracht

 

Niet verplicht
Niet verplicht

 

dit veld niet invullen s.v.p.


Specificaties

Voor wie

Voor coaches , Voor HRM , Voor jeugdzorg/onderwijs , Voor jou , Voor leidinggevenden , Voor teams

Kosten

€ 145,- excl. btw

Duur

9:00 - 17:00 uur

Locatie

Klooster Sion, nabij Deventer

Startdata

Thu 22-09-2022

Bijeenkomsten fysiek

Eénmalig evenement

Zo wordt je partner!

Mentale kracht is een van de belangrijkste factoren in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Zeker in deze uitdagende en onzekere tijden.